Ontdek wat jouw sterkste Enneagramtype is

en ontdek je verborgen talenten!

Mark-Jan Kleiborn

Over Mark-Jan Kleiborn

“Ik help cliënten die in een situaties zitten waar ze graag uit willen komen. Samen kijken we naar de gewenste situatie en gaan we aan de slag die te realiseren.”

Herken jij dat gevoel dat je tegen van alles aanloopt, misschien wel van alles hebt geprobeerd,
maar dat het je niet lukt om het op te lossen. Dat het je niet lukt om dingen te veranderen?

Het was net voor mijn vijfenveertigste toen er bij mij allemaal dingen samen vielen. Privé kwam ik in een onprettige situatie die me flink uit balans bracht. Door reorganisaties raakte ik mijn baan kwijt. Parallel daaraan probeerde ik al een tijdje meer balans te brengen in denken en voelen, iets dat me toen niet gemakkelijk af ging. Hoe graag ik ook wilde, ik kreeg het maar niet voor elkaar het tij te keren.

In die periode kreeg ik de tip om eens te lezen over het Enneagram. Bij het lezen van informatie op het internet werd ik direct geraakt en ontstond de behoefte om me er verder in te verdiepen. Direct heb ik de Enneagramweek van Willem Jan van de Wetering gevolgd. Deze week staat aan de basis van alle veranderingen die er volgden. De week was verhelderend en enorm inspirerend. Direct daarna volgde ik de opleiding tot Enneagram coach. De jaren daarna volgde ik diverse andere/ aanvullende Enneagram (coach) opleidingen.

Logo Kleiborn Coaching
Mark-Jan Kleiborn

Enneagram IntegratieKunde (EIK)

Mijn naam is Mark-Jan Kleiborn, woon in Etten-Leur en heb twee kinderen. Na vele jaren in de bankwereld te hebben gewerkt richt ik me nu op het coachen en begeleiden van mensen die in een situatie zitten waar ze uit willen geraken.

Het is de grote herkenning en de vele inzichten die me zo enorm hebben geholpen mijn balans weer te vinden. Om mijn pad weer te vinden. Dat maakt dat ik op mijn beurt anderen weer wil helpen. Als jij in een situatie zit die verre van aangenaam is heb ik met mijn kennis over het Enneagram en met mijn persoonlijke ervaringen de mogelijkheid om jou te helpen. Zowel met de negen types van het Enneagram als met het Procesmodel van het Enneagram hebben we sterke tools in handen om onze rug te rechten en weer op te staan.

Belangrijk hierbij is de Enneagram IntegratieKunde (EIK). Met dit protocol onderzoeken we je huidige situatie. Onderzoeken we waar je tegenaan loopt. Om vervolgens de gewenste situatie te benaderen. Tijdens het EIK programma heffen we de blokkades op die je ervan weerhouden om jouw ideale situatie te bereiken.

Deze blokkades komen we tegen tijdens het maken van jouw tijdlijn om terug te gaan naar jouw essentie, jouw Enneagram Essentietype. Problemen los je namelijk het beste op vanuit jouw Enneagram Essentietype. Dat is namelijk het Enneagramtype dat jou in staat stelt om goed en stevig aan het roer te staan van jouw leven om je kracht en kwaliteiten optimaal te benutten. Jouw essentie(type) = terug naar jouw basis met al jouw kracht, talenten kwaliteiten en mogelijkheden. Om jouw volledige potentie te benutten!

Enneagram IntegratieKunde (EIK)

Mijn naam is Mark-Jan Kleiborn, woon in Etten-Leur en heb twee kinderen. Na vele jaren in de bankwereld te hebben gewerkt richt ik me nu op het coachen en begeleiden van mensen die in een situatie zitten waar ze uit willen geraken.

Het is de grote herkenning en de vele inzichten die me zo enorm hebben geholpen mijn balans weer te vinden. Om mijn pad weer te vinden. Dat maakt dat ik op mijn beurt anderen weer wil helpen. Als jij in een situatie zit die verre van aangenaam is heb ik met mijn kennis over het Enneagram en met mijn persoonlijke ervaringen de mogelijkheid om jou te helpen. Zowel met de negen types van het Enneagram als met het Procesmodel van het Enneagram hebben we sterke tools in handen om onze rug te rechten en weer op te staan.

Belangrijk hierbij is de Enneagram IntegratieKunde (EIK). Met dit protocol onderzoeken we je huidige situatie. Onderzoeken we waar je tegenaan loopt. Om vervolgens de gewenste situatie te benaderen. Tijdens het EIK programma heffen we de blokkades op die je ervan weerhouden om jouw ideale situatie te bereiken.

Deze blokkades komen we tegen tijdens het maken van jouw tijdlijn om terug te gaan naar jouw essentie, jouw Enneagram Essentietype. Problemen los je namelijk het beste op vanuit jouw Enneagram Essentietype. Dat is namelijk het Enneagramtype dat jou in staat stelt om goed en stevig aan het roer te staan van jouw leven om je kracht en kwaliteiten optimaal te benutten. Jouw essentie(type) = terug naar jouw basis met al jouw kracht, talenten kwaliteiten en mogelijkheden. Om jouw volledige potentie te benutten!

Mark-Jan Kleiborn

Als je wilt dat morgen beter is dan vandaag moet je nu de cirkel doorbreken en in actie komen.

Het geeft me telkens weer zoveel vreugde en voldoening om te zien hoe cliënten opstaan en hun leven weer op de rails krijgen. Dan ben ik dankbaar dat ik daarvan getuige mocht zijn, en mee mocht werken aan, deze belangrijke en mooie stappen.

Omdat het Enneagram en al het bijbehorende materiaal zo krachtig is geef ik naast coaching ook lezingen en workshops. Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de kracht en de verrassende mogelijkheden van het Enneagram. Plan hieronder direct een online gesprek in om 1 op 1 een half uur, vrijblijvend, te kijken naar jouw situatie en de mogelijkheden.

Zoals één van mijn cliënten heel mooi verwoordde: “het Enneagram heeft me zoveel kracht en inzichten gegeven, het is het mooiste cadeau dat ik mezelf ooit heb geven”.

Cliënten vinden mij een goede luisteraar die altijd neutraal en oordeelloos luistert, om vervolgens heldere vragen te stellen die leiden tot zelfinzicht.

Enneagram met de negen types gecombineerd met het logo van Kleiborn Coaching

Je kunt niet veranderen wat je meemaakt, maar wel in hoe je ermee omgaat......

Zet nu direct de eerste stap naar verandering en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!