Enneagramscan

Enneagramscan: inzichtgevend, inspirerend en minimaal 3 groeitips !

Enneagramscan

Wil jij weten wat je sterkste Enneagramtype is? Waarom je doet zoals je doet? Waarom je steeds tegen dezelfde problemen aanloopt? Hoe je je relatie kunt verdiepen? Wil je je persoonlijk ontwikkelen en groeien?

Doe dan de Enneagramscan!

Vooraf vul je een uitgebreide Enneagramtype test in. Vervolgens krijg je niet alleen een accurate uitleg wat jouw sterkste Enneagramtype is, maar ook een weergave van hoe sterk de overige types zijn. Aansluitend volgt een uitgebreid online gesprek over de uitslag en kun je jouw vragen stellen!

Net als op deze site zijn er diverse Enneagramtests online te vinden. Afhankelijk van welke online test je doet, krijg je een redelijk tot goed inzicht in wat je Enneagramtype is. Er blijft echter altijd een kans dat uit de test een ander Enneagramtype als sterkste naar voren komt dan jouw daadwerkelijk sterkste Enneagramtype. Met deze Enneagramscan voorkom je dat! De Enneagramscan geeft je zekerheid wat jouw sterkste Enneagramtype is en hoe de andere Enneagramtypes zich verhouden tot jouw sterkste Enneagramtype. Op deze manier brengen we alle 9 Enneagramtypes in beeld en ontstaat er een duidelijk inzicht van jouw persoonlijkheidsstructuur.

Tijdens de uitleg zullen we uitgebreid ingaan op jouw persoonlijke motivatie (drijfveer), unieke kwaliteiten en talenten. Daarnaast zullen we ingaan op de valkuilen en hoe je omgaat met lastige situaties. Door de uitleg zal je veel duidelijk worden, er zullen momenten van herkenning zijn en zullen puzzelstukjes op hun plaats vallen. Doordat zoveel duidelijkheid ontstaat is er veel bewustwording en dat geeft mooie inzichten en kansen om je verder te ontwikkelen.

Na de Enneagramscan weet je: 

– Wat jouw sterkste Enneagramtype is
– Hoe sterk je overige Enneagramtypes zijn
– Wat jouw kwaliteiten zijn
– Waar je kansen liggen om te groeien
– Waarom je steeds tegen dezelfde dingen aanloopt
– Hoe je de communicatie kunt verbeteren
– Hoe je je relatie kunt verdiepen

Met behulp van de persoonlijke Enneagramscan maak je een grote stap in je persoonlijke ontwikkeling!

De Enneagramscan kan met een online gesprek van 30 of 60 minuten worden gedaan.

Enneagramscan met 30 minuten gesprek kost € 44,=

Enneagramscan met 60 minuten gesprek kost € 67,=

Jouw Persoonlijke Enneagramscan met 30 Minuten Gesprek!

Jouw Persoonlijke Enneagramscan met 60 Minuten Gesprek!

Ervaringen van klanten

Veel inzichten

Tijdens de Enneagramscan viel ik van de ene in de andere verbazing. De scan maakt een hoop duidelijk en gaf me handvatten. Het leuke is dat het allemaal op een gemoedelijke en ontspannen manier gaat.

Esther

Ander werk

Al tijden had ik het niet naar mijn zin op mijn werk. Ik wilde iets anders maar ik had geen idee wat. Tijdens de Enneagramscan ontdekte ik mijn sterkste Enneagramtype. Wat me verbaasde is dat de kwaliteiten van ieder type ook inzicht geven in welke banen er het beste bij horen. Door de scan ontdekte ik wat ik wel heel graag wilde doen!

Astrid

Mijn relatie heeft zich verdiept

Binnen mijn relatie liep ik regelmatig tegen hetzelfde aan. Omdat ik niet goed wist hoe hier mee om te gaan gaf dat soms spanningen. Tijdens de test werd ik me niet alleen bewust van mijn eigen motivatie, maar ook hoe het bij mijn partner werkt. Hierdoor verbeterde mijn relatie. Binnenkort wil ik deze scan samen met mijn partner doen.

Bram

Gewoon leuk om te doen

Uit nieuwsgierigheid heb ik een afspraak gemaakt. Eigenlijk zonder enig inlezen ben ik gegaan en heb me laten verrassen. Ik vond het een leuk gesprek en ik heb een hoop over mezelf geleerd. Het is een ontspannen manier om meer over jezelf te weten te komen.

Jose

Nu begrijp ik waarom ik altijd zo reageer

Door de Enneagramscan ontdekte ik waarom ik soms vanuit het niets boos kan worden. Nu weet ik dat dit opgebouwde boosheid is en afkomstig is van verschillende dingen die zich in de periode van voor mijn boosheid afspeelden. Nu ik ontdekt heb hoe zich dit opbouwt ben ik me de eerdere momenten meer bewust en uit ik me eerder. Zo voorkom ik dat ik mijn boosheid maar blijf stapelen.

Yvonne

Verrast

Mijn vrouw had de scan gedaan en kwam helemaal enthousiast thuis. Toen ik merkte dat zij echt wat aan het gesprek had gehad werd ik ook nieuwsgierig. Na een tijdje heb ik ook een afspraak gemaakt en ik ben verrast door hoe duidelijk het Enneagram werkt. Achteraf gezien had ik niet zo lang hoeven twijfelen. 🙂

Gerard

Enneagramscan

Jouw Persoonlijke Enneagramscan met 30 Minuten Gesprek!

Jouw Persoonlijke Enneagramscan met 60 Minuten Gesprek!